Werken bij Fleet Complete

Wij zijn een sterk team van gepassioneerde mensen, toegewijd aan innovatie. Tijdens onze groei blijven we bezig goed presterend talent toe te voegen aan ons team.

Kom bij het team

Samenwerkende en productieve omgeving

Informele, open communicatie door alle niveaus van de organisatie bevordert betrokkenheid en geeft een gevoel van gezamenlijke verantwoordelijkheid in het reilen en zeilen van ons bedrijf. Dit helpt ons om blokkades in projecten te verhelpen, productiviteit te verhogen en om onze eigen bijdragen aan de organisatie te zien, van klein tot groot.

a view of the office open space concept
group of people in a boardroom during a meeting
people gathered around a computer screen
 • Open ruimte

  Onze kantoorruimte is ontworpen om ruimte te bieden aan meer dan 170 werknemers, dit zorgt ervoor dat elk bureau in het kantoor direct zonlicht ontvangt.

 • Transparante activiteiten

  Alle kantoren van leidinggevenden en bestuurskamers hebben glazen wanden, ze bevestigen daarmee ons principe van transparante en open communicatie binnen de onderneming.

 • Intelligente werkvoorzieningen

  Als technologische onderneming innoveren we van binnenuit, we maken optimaal gebruik van elektronische smartboards, zakelijke VoiP in de cloud en uit milieuoogpunt werken we voor 95% papierloos.

 • Bedrijfs-BBQ

  De zomermaanden brengen potluck BBQ-evenementen naar Fleet Complete, waarbij teams en gezinnen kunnen genieten van het weer, lekker eten en uitstekend gezelschap.

 • Jogging- & fietsclubs

  Gezond blijven is voor ons even belangrijk als gedeelde momenten tijdens potlucks. We motiveren elkaar om te gaan wandelen, joggen, hardlopen of fietsen om ons bloed sneller te laten stromen!

 • We geven waar we leven

  Voor ons is er geen goed doel ooit te klein. Of we nu doneren aan een internationale liefdadigheidsinstelling of een hockeyteam van een lokale school, het is altijd een eer om te helpen.

candid photo of a father and his kids clapping at something
group of people posing for a photo in sportswear ready for a jog
people presenting a framed painting

Onze interne cultuur

Interpersoonlijke relaties binnen het kantoor helpen ons om als onderneming productiever te zijn. Een aangewezen Sociaal Comité organiseert lokale evenementen voor het hele bedrijf en helpt daarmee om de dynamische cultuur van het Fleet Complete team te bevorderen.

Employee Quote

“Het is buitengewoon om de gelegenheid te hebben om te doen wat je graag doet. En als dat dan ook nog eens op een plek is waar je continu gesteund wordt, dan is dat de plek waar ik mij helemaal voor inzet. Ik groei als professional en ik deel de meeste dagen met mijn fantastische collega’s. Voldoening is voor mij: mijzelf toewijden aan een prachtig bedrijf dat om mensen geeft, het goed te doen, en zelfs nog beter, en samen te groeien. Fleet Complete is gedreven, inspirerend, bruisend en dat zijn wij ook!”

Sofia Alvarex , Accountant, Finance

Bekijk Vacatures

Leer. Groei. Ga de uitdaging aan.

Het zijn de mensen die Fleet Complete maken. Wij zoeken naar mensen die toegewijd, gepassioneerd, innovatief en ondernemend zijn met een echte winnaarsmentaliteit.

We streven naar het behouden van een open en transparante cultuur, waarbij iedereen in de praktijk staat en graag ideeën deelt. In onze snelle omgeving heeft elk persoon de kans om te innoveren en om zijn of haar ideeën tot leven te zien komen.

Employees In Booth.

Momenteel hebben we vacatures op de volgende afdelingen:

Sales, Development, Finance, Marketing en meer!